Utnyttja ditt paket för att märka din produkt

Varumärkesidentifiering är en viktig del av att driva ett företag. Om du inte lyckas bygga en historia kring ditt varumärke och säkra synligheten, kommer ingen att upptäcka produkten.

Oavsett om du behöver pappersmuggar med tryck eller annan förpackning, kan Limepack hjälpa dig med ökad synlighet.

Välj en strategi som är meningsfull

Det är meningslöst att försöka branda en produkt utan att ha tänkt igenom hur du ska göra det. För kärnan i varumärkesidentifiering är just att sända ut några signaler om din produkt som du gärna vill förknippa med ditt företag.

I kommunikationen kan det vara en fördel med tryck på förpackningen. Påsar, lådor och pappersmuggar med tryck är lätta att få gjorda, och de är lätta att skicka ut i världen i handen på dina kunder.

Utnyttja självklara möjligheter

När du gör din strategi för varumärkesidentifiering av din produkt är det viktigt att tänka igenom alla element och naturligtvis utnyttja de möjligheter som finns framför dig. Har du ett företag som säljer mat och/eller dryck är det självklart att använda förpackningar för att ytterligare märka produkten.

När dina kunder njuter av den goda produkten, bör personen ha ert varumärke till hands. Bra smak och er logotyp framför ögonen fungerar. Nästa gång kunden ska köpa mat eller dryck, kommer er logotyp eller slogan att vara i tankarna på den tidigare kunden.

Pappersmuggar med tryck är uppenbart reklam

Särskilt pappersmuggar med tryck är en viktig del av hela kulturen med take away-mat och -dryck. Pappersmuggar med tryck ser man överallt på gatorna i de större städerna. Det är en tydlig trend att ta en kopp kaffe på vägen vidare. Och pappkoppen kan ge ditt företag synlighet.

Därför är det uppenbarligen smart att få pappersmuggar med tryck gjorda, så att din logotyp framträder tydligt i handen på personen som tar med kaffet vidare. Senare kommer pappersmuggar med tryck att placeras någonstans, och även här kommer din logotyp att framträda.

Många möjligheter hos Limepack

Företaget Limepack kan producera precis den förpackning som passar ditt företag. Det är möjligt att få pappersmuggar med tryck, olika pappaskar, servetter och många andra olika typer av förpackningar.

När det kommer till pappersmuggar med tryck finns det olika storlekar och koppar gjorda av olika material. Du kan därför få exakt det som passar ditt företag och i varumärkesidentifieringsstrategin.