Nå ut med information snabbt och enkelt

Söker du efter en enkel skylt till din verksamhet? Kanske har du en restaurang och vill snabbt och enkelt kunna skriva upp dagens luncherbjudande?

Stort utbud

Då är ett bra tips att välja en griffeltavla eller så kallade blackboards, som är perfekta till exempelvis menyer och kampanjer av olika slag. Griffeltavlor lämpar sig alldeles utomordentligt bra på restauranger, barer och caféer. Ja, på alla ställen där du snabbt och löpande vill kunna uppdatera information och fånga gästens intresse.
Utbudet av griffeltavlor är enormt. Kanske letar du efter en griffeltavla till väggen? Eller en lite mindre som du kan ha på bardisken? Det finns griffeltavlor som står på gatan, så kallade gatupratare, samt sådana som du kan ha i fönstret. Väljer du griffeltavlan ”multiboard” får du en mångsidig gatuskylt som kan kombineras med flera olika brädor. På så sätt kan flera unika visningsalternativ skapas för så väl gata som vägg. Sätt tre eller flera brädor tillsammans runt ett träd eller en stolpe till exempel för en effektiv marknadsföring.

Många olika storlekar

Du hittar griffeltavlor i många olika storlekar. Om du är på jakt efter små menytavlor till bord kan du välja mellan tre storlekar, som A6, A5 och A4. De allra populäraste menytavlorna är de i storlek A5, men även storlek A4 är väldigt omtyckt.
Griffeltavlor som ska sitta på väggen finns i en mängd olika storlekar. Välj mellan, bland annat, 30×40, 40×60, 50×60, 60×80, 70×90, 56×100, 56×120 samt 56×150 centimeter. Vilken av alla dessa storlekar som är mest populär för att ha på väggen? Jo, här leder storlek 60×80 centimeter. Men, griffeltavlan i storlek 50×150 centimeter är även den oerhört populär och den lämpar sig alldeles perfekt till dig som har en restaurang, bar eller ett café. Griffeltavlor rengörs lätt och de är oumbärliga när du snabbt och enkelt vill kunna uppdatera exempelvis menyer och priser löpande.