Utforska den bästa indiska restaurangen i Stockholm – Shanti

Välkommen till Shanti, den bästa indiska restaurangen i Stockholm! Om du letar efter en autentisk och smakfull upplevelse, har du kommit till rätt ställe. Med vår varierande meny och mysiga atmosfär har vi blivit en favoritdestination för matälskare från hela staden.

Shanti – restaurangen på Södermalm

Beläget på Södermalm, är Shanti en oas för älskare av indisk mat. Vår restaurang kombinerar traditionella smaker med moderna influenser för att skapa en unik och spännande kulinarisk upplevelse. Våra erfarna kockar använder endast färska och högkvalitativa råvaror för att säkerställa att varje rätt är perfekt balanserad och full av smak.

Utforska menyn

Vår omfattande meny erbjuder något för alla smaker. Oavsett om du föredrar mild och krämig eller het och kryddig mat, har vi rätter som passar dig. Varför inte börja med våra läckra förrätter som samosas eller pakoras? Därefter kan du välja en huvudrätt från vårt breda utbud av curryrätter, tandoorigrillat kött eller vegetariska alternativ. Glöm inte att spara plats för något sött från vår efterrättsmeny.

Shanti Corner och Shanti Soft Corner

Utöver huvudrestaurangen erbjuder vi också Shanti Corner och Shanti Soft Corner som är perfekta alternativ för dem som vill njuta av vår mat i en avslappnad atmosfär. Shanti Corner erbjuder snabbmat och take-away, medan Shanti Soft Corner är mer inriktad på café och bakverk. Oavsett vilket alternativ du väljer kan du vara säker på att kvaliteten och smaken är densamma som i vår huvudrestaurang.

Besök Shanti på Södermalm

Kom och besök oss på Shanti för en minnesvärd upplevelse av äkta indisk mat och gästfrihet. Vår vänliga personal är alltid redo att hjälpa dig att göra rätt val för dina matpreferenser och föra dig på en smakresa till Indien.

“Shanti är definitivt min favoritindiska restaurang i Stockholm. Deras smaker är fantastiska och portionerna är generösa. Jag kan inte vänta med att gå tillbaka.” – Johan, en nöjd gäst.

Utforska mer på Södermalm

Om du är intresserad av indisk mat kan du också utforska andra indiska restauranger på Södermalm. Shanti Södermalm är dock det perfekta valet för en autentisk och högkvalitativ upplevelse.

Besök Shanti för en oförglömlig matupplevelse

Kom till Shanti för att uppleva den bästa indiska maten i Stockholm. Vår kombination av autentiska smaker, noggrannhet i tillagning och fantastisk atmosfär kommer att göra ditt besök till något speciellt. Välj Shanti för en kulinarisk resa till Indien.

Ofte stillede spørgsmål

Var ligger Shanti restaurang i Stockholm?

Shanti restaurang ligger på Södermalm.

Vad serverar Shanti för typ av mat?

Shanti serverar indisk mat.

Finns det fler Shanti restauranger i Stockholm?

Ja, det finns också Shanti Softcorner på Södermalm.

Vad är speciellt med Shanti restaurang?

Shanti har en mysig atmosfär och autentiska indiska smaker.

Vilken typ av indisk mat kan man hitta på Shanti?

På Shanti kan man hitta klassiska indiska rätter som curry, tikka masala och biryani.

Har Shanti vegetariska alternativ på menyn?

Ja, Shanti erbjuder ett brett utbud av vegetariska alternativ på menyn.

Kan man boka bord på Shanti?

Ja, det går att boka bord på Shanti restaurang.

Finns det bra kollektivtrafikförbindelser till Shanti?

Ja, det finns bra kollektivtrafikförbindelser till Shanti på Södermalm.

Har Shanti cateringtjänster?

Ja, Shanti erbjuder cateringtjänster för olika evenemang och tillställningar.

Har Shanti en lunchmeny?

Ja, Shanti har en lunchmeny med prisvärda alternativ.

Artiklen Utforska den bästa indiska restaurangen i Stockholm – Shanti har i gennemsnit fået 3.4 stjerner baseret på 45 anmeldelser